Nieuwe Penningmeester

De eerste maanden van Mark bij SH-jong

Ik zal mij eerst even kort voorstellen, Ik ben Mark, 24 jaar oud en woon in het mooie Twente. Ik ben al sinds mijn geboorte slechthorend en draag dus ook al mijn gehele leven hoortoestellen. Over het algemeen kan ik mij prima redden met mijn gehoorverlies. Maar op een gegeven moment merkte ik dat ik behoefte had aan contact met andere leeftijdsgenoten die ook met hetzelfde zitten. De gedachte om je niet constant te moeten verantwoorden bij anderen en je ervaringen met anderen te kunnen delen leek mij heel waardevol.

Zodoende kwam ik met wat zoek werk terecht bij SH-jong, na het lezen van de informatie op de website werd ik al gelijk enthousiast. Toevallig stond het challenge life weekend op de planning, ik had mij gelijk aangemeld voor dit weekend. Uiteindelijk was het dan zover, met een beetje gezonde spanning reed ik naar de melody ranch in Den Ham niet wetende wat mij te wachten zou staan. Maar bij binnenkomst voelde het gelijk vertrouwd, wat een verademing was het om met andere leeftijdsgenoten in contact te komen die precies weten wat de struggles zijn als je gehoorverlies hebt.

Het was een super leuk en goed georganiseerd weekend met activiteiten om te ontspannen maar ook om je aan het denken te zetten. Ik heb vele leuke mensen mogen ontmoeten en kon na afloop terugkijken op een zeer geslaagd weekend en was helemaal enthousiast. Ik ben in gesprek geraakt met het bestuur over op welke manieren ik mijn enthousiasme kan in zetten voor deze leuke club. Er werd aangegeven dat er nog een vacature openstond voor de functie van penningmeester. Ik werd meteen enthousiast en gaf aan dat ik dit graag zou willen doen. Uiteindelijk ben ik op 17 december 2023 tijdens de winteractiviteit met behulp van een mini ALV verkozen tot penningmeester. Ik ben gemotiveerd en kijk er naar uit om deze functie zo goed mogelijk te vervullen!

Ook heb ik mijn eerste activiteit georganiseerd, namelijk de nieuwjaarsborrel. Als activiteit hebben we van tevoren gelasergamed en vervolgens gezellig met elkaar een nieuwjaarsborrel gehouden bij een leuke café in Utrecht. Voor het komende jaar staan er nog tig andere leuke activiteiten op de planning.

Twijfel je nog om lid te worden van SH-jong? Meld je vooral aan! Je zult er geen spijt van krijgen, je doet waardevolle nieuwe contacten op met andere lotgenoten. Dit heb ik zelf mogen ervaren de afgelopen maanden en kijk ook uit naar wat nog komen gaat.

Dus, zie ik jou bij de volgende activiteit?

Vergelijkbare berichten